Ρυζόγαλο με στέβια

Print Friendly, PDF & Email

Ρυζόγαλο με στέβια σε σταγόνες,  που θυμίζει το ρυζόγαλο των παιδικών μας χρόνων! Εδώ παρουσιάζουμε μια εκδοχή χωρίς ζάχαρη χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση. Συνοδεύουμε με την κλασική κανέλα (που βοηθάει και στη ρύθμιση του σακχάρου) και/ή με φιστίκι Αιγίνης.

«Η στέβια αποτελεί το φυσικό εναλλακτικό γλυκαντικό αντί της ζάχαρης. Είναι το γλυκαντικό που μπορεί να προσφέρει υπέροχη φυσική γλυκιά γεύση σε κάθε συνταγή σας! Η φυσική γλυκιά της γεύση την καθιστά ιδανική επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και επιθυμούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και τα τεχνητά γλυκαντικά με ένα γλυκαντικό φυσικής προέλευσης. Με τη χρήση της στέβια αντί της ζάχαρης δίνεται η δυνατότητα να απολαμβάνει κανείς τις αγαπημένες του γεύσεις. Κι αυτό χωρίς ενοχές και χωρίς επιπλέον θερμίδες! Οι συνταγές με στέβια προτείνονται σε όσους επιθυμούν μια ισορροπημένη διατροφή ή επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα διαιτολόγιο χωρίς τις θερμίδες της ζάχαρης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη στέβια μπορείτε να βρείτε εδώ.

Στη συνταγή έχει χρησιμοποιηθεί το υγρό γλυκαντικό στέβια SlimFix.

Ετοιμάζουμε το παραδοσιακό ρυζόγαλο της γιαγιάς που αγαπάμε αλλά χωρίς ζάχαρη, ρυζόγαλο με στέβια για μια υγιεινή εκδοχή. Επίσης το κάνουμε με γάλα μειωμένων λιπαρών για όσους προσέχουν τη χοληστερίνη τους.

Το καλοκαίρι δοκιμάζουμε και frozen yogurt με στέβια.

Κοινοποίηση