Χορηγίες

Ενημέρωση για χορηγίες

Το icooktoheal  είναι ένας ιστότοπος  με υγιεινές συνταγές μαγειρικής και άρθρα σχετικά με τη διατροφή. Αυτό που μας διαφοροποιεί είναι ότι όλες οι συνταγές και τα άρθρα μας επιλέγονται και εγκρίνονται από την ιατρό μας!
Αν το περιεχόμενο του blog ταιριάζει στην προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας θα χαρούμε να έχουμε μια επικοινωνία και συνεργασία για χορηγίες!

Brownie με στέβια
Brownie με στέβια

Χορηγίες:Τρόποι που μπορείτε να γίνετε χορηγός μας

1. Μπορούμε να φιλοξενήσουμε το banner σας. Έχουμε φιλοξενήσει μεταξύ άλλων banners από εταιρείες τροφίμων, καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής. Τα banners έχουν ενεργούς συνδέσμους που θα οδηγούν στην σελίδα σας. Το banner σας μπορεί να προστεθεί στην κατηγορία που σας ενδιαφέρει π.χ. συνταγές για διαβητικούς.

2. Μπορείτε να γίνετε χορηγός μας προσφέροντας προϊόντα (π.χ. προϊόντα υγιεινής διατροφής) ή υπηρεσίες στους αναγνώστες μας μέσω διαγωνισμού που θα οργανώσουμε εμείς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

3. Μπορούμε να κάνουμε παρουσίαση του καταστήματος, των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας σε άρθρο. Έχουμε φιλοξενήσει μεταξύ άλλων άρθρα ιατρών, παραγωγών προϊόντων υγιεινής διατροφής και άρθρα γαστρονομικού τουρισμού.

4. Δημιουργούμε μια συνταγή με τα προϊόντα σας. Στα υλικά της συνταγής θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος στον ιστότοπό σας. Επίσης το προϊόν σας θα φαίνεται στη φωτογραφία της συνταγής.

Γουακαμόλε με ελληνικό κολοκυθόσπορο
Γουακαμόλε με ελληνικό κολοκυθόσπορο

5. Health Diet Menu Consulting: Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς Dr approved υγιεινές συνταγές για το μενού του εστιατορίου σας δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευαισθητοποίηση σας σε συνανθρώπους με θέματα υγείας.

Ας βρούμε μαζί τον τρόπο που ταιριάζει καλύτερα στην δική σας επιχείρηση
Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε για χορηγίες απευθείας στο e-mail: info@icooktoheal.com
Ευχαριστούμε πολύ!

     

     

    χορηγίες