Φιλίτσα Σουγιουλτζόγλου

Η Φιλίτσα Σουγιουλτζόγλου είναι η ιατρός που επιμελείται τα άρθρα και τις διατροφικές συμβουλές που θα βρείτε στο I cook to heal. Φιλίτσα Σουγιουλτζόγλου - iCooktoHeal Υγιεινές συνταγές για υγιείς ανθρώπους

Φιλίτσα Σουγιουλτζόγλου: Βιογραφικό

Η  Φιλίτσα Σουγιουλτζόγλου σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πήρε την ειδικότητα της  Παθολογίας και στη συνέχεια, εξειδίκευση στη  Διαβητολογία στην Ελλάδα και στη Μ. Βρετανία. Η διδακτορική της διατριβή έχει θέμα την πρόληψη του σακχαρώδη διαβήτη. Έχει μετεκπαιδευτεί στον διαβήτη  κύησης και στη διατροφική υποστήριξη της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.  Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Διαιτολογία.

Από την αρχή της άσκησης της ιατρικής είχε ενδιαφέρον για τα μεταβολικά νοσήματα, την παχυσαρκία και την υγιεινή διατροφή.

Είναι παντρεμένη με τον ιατρό Γυναικολόγο Μαιευτήρα Άγγελο Βαμβακά και έχουν 2 γιούς.

Η Φιλίτσα Σουγιουλτζόγλου είναι ιατρός Παθολόγος με εξειδίκευση στον σακχαρώδη διαβήτη. Ασχολείται με τη Διαβητολογία και με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, αλλά και των διατροφικών ιδιαιτεροτήτων κάθε ηλικίας και κάθε ατόμου ξεχωριστά. Παρέχει οδηγίες  διατροφής σε φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις.

Η Φιλίτσα Σουγιουλτζόγλου, με καταγωγή από την Πόλη και το Βόλο, αγαπάει τις γεύσεις και το φαγητό και αυτή την αγάπη συνδυάζει με την επιστήμη της ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη διατροφής και υγείας!

Φιλίτσα Σουγιουλτζόγλου - iCooktoHeal Υγιεινές συνταγές για υγιείς ανθρώπους

Φιλίτσα Σουγιουλτζόγλου και  I Cook to Heal

Την ιδέα του i Cook το Heal  της την έδωσαν οι ίδιοι οι ασθενείς της, που ρωτούν όχι μόνο τι θα φάνε αλλά και πώς θα το φάνε, πώς θα το μαγειρέψουν.  Το ζητούμενο είναι η υγιεινή διατροφή ή ακόμη και η ειδική, για ορισμένες παθήσεις, να είναι απολαυστική. Παράλληλα, να έχει ποικιλία και να μπορεί να ενταχθεί στο διατροφικό πρόγραμμα της οικογένειας με πιο υγιεινές εκδοχές στις κλασικές συνταγές χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση. Πιστεύει ότι η σωστή διατροφή είναι προσωπική υπόθεση και δημιουργεί ένα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής για τον καθένα. Ταξιδεύει, ενημερώνεται, διαβάζει και εκπαιδεύεται διαρκώς σε θέματα υγείας και διατροφής. Με συνέπεια και ζήλο για τη φροντίδα των γύρω της μας οδηγεί στην κουζίνα για τροφή απολαυστική και θεραπευτική!

Info: filitsasougioultzoglou.gr