Εύη Γεωργακοπούλου

Η Εύη Γεωργακοπούλου είναι η ψυχή του I Cook to Heal! Επιμελείται όλες τις συνταγές και τις συμβουλές μαγειρικής. Εύη Γεωργακοπούλου - iCooktoHeal Υγιεινές συνταγές για υγιείς ανθρώπους

Εύη Γεωργακοπούλου: Βιογραφικό

Η Εύη Γεωργακοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Boston College και στο University College London .

Από τα μαθητικά της χρόνια ανέπτυξε μία κλήση στην μαγειρική την οποία εξέλιξε παρακολουθώντας μαθήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μετά από χρόνια στην εκπαίδευση έκανε το χόμπι της επάγγελμα.

Από το 2000, δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης, αναλαμβάνοντας την τροφοδοσία κοινωνικών εκδηλώσεων. Από το 2004 ανέλαβε την ημερήσια τροφοδοσία νοσηλευόμενων και γιατρών σε μεγάλη ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, αποκτώντας έτσι μεγάλη εμπειρία στις ιδιαίτερες διατροφικές απαιτήσεις ευπαθών ομάδων, ενηλίκων και παιδιών. Ήταν συνιδιοκτήτρια της Άμμιλος Cooking and Pastry Experience https://ammilos.gr, ενός πολυχώρου γαστρονομίας, με σεμινάρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής ενηλίκων και παιδιών.

Εύη Γεωργακοπούλου - iCooktoHeal Υγιεινές συνταγές για υγιείς ανθρώπους

Ανήσυχο πνεύμα, παρακολουθεί διαρκώς μαθήματα γύρω από το αντικείμενό της και ψάχνει συνεχώς τρόπους να εξελίσσεται στη δουλειά της έχοντας πάντα σημαία στη ζωή της, την ποιότητα, την σωστή διατροφή αλλά κυρίως το σεβασμό και την προσφορά στους γύρω της.